Inovativna drvena igračka za male i velike koja je zaludjela svijet

Inovativna drvena igračka za male i velike koja je zaludjela svijet

Poučna te za okoliš prihvatljiva dječja igračka

Drvenu dasku Kinderboard su prvo koristili u Waldorfskim školama. Dizajnirana je kako bi pomogla djeci razvijati osjećaj ravnoteže, stimulirati vestibularni sustav te steći duboki osjećaj svijesti o svome tijelu i pojedinim dijelovima tijela. Kinderboard korisna je dječja igračka za vježbanje ravnoteže i učenje novih vještina.

Daska za ravnotežu Kinderfeets® Kinderboard omogućuje djeci zabavno i aktivno provođenje vremena i poboljšanje motoričkih sposobnosti te kordinaciju tijela. To je igračka koju će Vaše dijete s veseljem koristiti kao tinejdžer. Zbog izuzetne nosivosti do 220 kg, primjerena je za upotrebu mališana, djece, tinejdžera i odraslih. Drvena daska za ravnotežu se može koristiti u zatvorenom prostoru ili na otvorenom. Idealna za igranje doma u kišnim danima, u vrtićima i školama ili za uljepšavanje sunčanih dana na otvorenom.

Daska za ravnotežu Kinderboard stimulira otvorenu igru

Daska za ravnotežu Kinderfeets® Kinderboard je izuzetna igračka koja potiče otvorenu i aktivnu igru te stimulira širenje mašte. Tijekom igre djeca neprestano otkrivaju mnoge nove i zanimljive načine uporabe drvene daske za ravnotežu.

Promatrajte maštu svog djeteta dok se igra drvenom daskom za ravnotežu Kinderfeets® Kinderboard. Ona može u svijetu dječje mašte postati ljuljačka, tobogan, bar, čamac, odmorište, kućica ili ležaljka za lutke i plišane prijatelje, pozornica za predstave, tabure, tunel i ležaljka za mališana.

Mogućnosti su beskrajne i prepuštene dječjoj mašti!