Investicija u Kinderfeets® je investicija u budućnost naše djece

Investicija u Kinderfeets® je investicija u budućnost naše djece

Proizvodi prihvatljivi mališanima i okoli

Briga o prirodi i okolišu je sve važnija djelatnost svakodnevnoga života. Kreatori dječjih drvenih igračaka i dodataka Kinderfeets®, koji su prihvatljivi za okoliš, itekako su svjesni važnosti zaštite prirode i prirodne baštine.

Stoga su najpopularniji dječji drveni bicikli bez pedala Kinderfeets® kao i ostale drvene igračke i dodaci ovoga brenda, kao što su drvena kolica za igračke, drveni spremnik na kotačima s vrpcom, pletena košarica i kutija, izrađeni od održivog drva breze i bambusa. Pneumatici popularnih bicikla bez pedala Kinderfeets® su izrađeni od biorazgradive gume.

Brend Kinderfeets® nastoji koristiti što manje ambalažnog materijala pri ambalaži za bicikl bez pedala. Pri pakiranju se uvijek koristi minimalna ambalaža izrađena od recikliranoga papira i boja na vodenoj osnovi.

Kinderfeets® stvara samo najbolje za naše mališane, Kinderfeets® stvara s ljubavlju prema prirodi i okolišu.

 Skrb za boljši jutri

 Za vsak prodan poganjalec blagovna znamka Kinderfeets® skupaj z organizacijo Trees for the Future posadi drevo in tako skrbi za boljši jutri in lepšo prihodnost naših otrok.

Lepo je podariti okolju prijazne izdelke, ki ustvarjajo pomemben doprinos za lepšo in boljšo prihodnost za naše najmlajše.