Izuzetna kolekcija Kinderfeets® Bamboo – prekrasna i višestruka

 Izuzetna kolekcija Kinderfeets® Bamboo – prekrasna i višestruka

Zašto bambus?

Bambus je jači od čelika i većine tvrdoga drva što ga čini višestrukim i dragocjenim građevinskim materijalom. To znači: visokakvalitetan i izdržljiv bicikl bez pedala. Bambus je također ekološki prihvatljiv na više načina. Proizvodi više kisika i apsorbira više ugljikovoga dioksida od drva. Dok stablima treba 30-50 godina da sazriju, bambus treba 3-5 godina i ne treba pesticide ili kemikalije za promicanje procesa sazrijevanja.

Bambus potječe iz zemalja u razvoju pa Kinderfeets® s ponosom podržava održivi način života za mnoge stanovnike zemalja u razvoju. Brend Kinderfeets® stavlja predanost očuvanju prirode i njenih blaga u prvi plan. Korištenje bambusa samo je jedan od načina vraćanja.

Popularni dodaci za dječju sobicu i aktivno provođenje slobodnoga vremena

Izuzetna linija Kinderfeets® Bamboo uljepšat će svaki kutak Vašeg doma i unijeti dašak topline, čarolije i bajke u dječiju sobicu.

 Kolekcija Kinderfeets® Bamboo od ručno izrađenoga bambusa jedna je od najpopularnijih. Dostupni su  tricikli i bicikli bez pedala u jednom Kinderfeets® Tiny Tot Bamboo i Tiny Tot Plus Bamboo za mališane od 12 mjeseci do 4. godine.

 

Dječji bicikl bez pedala Kinderfeets® Classic Bamboo za mališane od 2. do 5. godine mališanima omogućuje beskrajnu zabavu te aktivno i poučno provođenje vremena na otvorenom.

Za vrijeme aktivnih, zabavnih sati igre doma i na otvorenom, Kinderfeets® predstavlja inovativnu poučnu igračku, dasku za ravnotežu Kinderboard Bamboo za vježbanje motoričkih sposobnosti i igre.

Najnoviji iz linije Kinderfeets® Bamboo je drveni spremnik na kotačima s vrpcom za pohranu igračaka i uljepšavanje igre mališana.

Izjemna kolekcija Kinderfeets® Bamboo je bila zaradi svojega izjemnega videza in pomembnega doprinosa za okolje tudi večkrat nagrajena.