Spremni za sljedeću pustolovinu uz novi bicikl bez pedala Tiny Tot Plus?

Spremni za sljedeću pustolovinu uz novi bicikl bez pedala Tiny Tot Plus?

Najljepši poklon za rođendan mališana

Drveni tricikl i bicikl bez pedala u jednom Kinderfeets® Tiny Tot Plus mališanima omogućuje beskrajnu zabavu! Kinderfeets® Tiny Tot Plus divan je poklon za rođendan mališana. Primjeren za mališane od 18 mjeseci do 4. godine.

Kinderfeets® Tiny Tot Plus 2u1 je prvo tricikl, a čim je dijete spremno za novi izazov, on se brzo i jednostavno pretvara u dječji bicikl bez pedala na dva kotača. Uporabom bicikla bez pedala Kinderfeets® Vaš će mališan razvijati različite vještine: vježbanje koordinacije i ravnoteže, sposobnost samostalnog upravljanja. Uporaba bicikla bez pedala Kinderfeets® i učenje različitih motoričkih sposobnosti također će znatno olakšati prelazak na bicikl s pedalama.

Predivni pasteli i višestruka kolekcija Bamboo

3,2,1: idemo u šetnju! Dječji bicikl bez pedala Tiny Tot Plus omogućuje zabavno, aktivno i poučno provođenje vremena na otvorenom. Novi bicikl bez pedala dolazi u tri prekrasne pastelne boje; Rose, Slate Blue, White te u Bamboo verziji. Za još zabavnije trenutke na raspolaganju su Vam i slatki dodaci: pletena košarica i drvena kutija za mališanove igračke, bočicu, užinu i sve ostale neophodne dodatke na putu. Dječja kaciga Kinderfeets Matte dolazi u predivnim bojama koje ljepo pristaju odabranom Kinderfeets® biciklu bez pedala Vašeg mališana, osigurava nezaboravne i bezbrižne trenutke na otvorenom.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=DBiKuX00Ils&feature=youtu.be