Bez pomoćnih kotačića

Samostalnost. Uspjeh. Sloboda. Kontrola. 

Ako želimo rasti, moramo se sami odgurnuti.

Kako ćete naučiti ako vas netko poguruje odostraga ili ako vas pomoćni kotačići spašavaju svaki put kad posustanete? 

Naša djeca imaju sve što je potrebno za učenje vožnje bicikla svojim vlastitim dvjema nogama. Ne moramo ih gurati, davati im pomoćne kotačiće ili ih zbunjivati triciklima na pedale. Sve što moramo je potruditi se držati korak dok oni manevriraju kroz vrevu gradskih pločnika ili tihe seoske ceste uz potpunu kontrolu, samopouzdanje i odlučnost. 

Bicikli za ravnotežu možda se čine kao najnoviji trend hipsterskih roditelja, no oni zapravo nude puno više od samog dizajna pogodnog za objavljivanje na Instagramu. Uz naše modele Kinderfeets Classics i Retro vaše dijete može početi učiti voziti bicikl već s dvije godine, i to svojim tempom, bez dramatičnih padova ili paničnog rituala uklanjanja pomoćnih kotačića. 

S niskim spuštenim okvirima, prilagodljivim sjedalima i držačima za stopala, ovi moderni drveni bicikli pružaju podršku za prirodan, organski proces učenja vožnje. Djeca drže stopala na tlu dok ne nauče kliziti koristeći držače za stopala (a svi znamo da je taj osjećaj poput letenja). Kada budu spremni za pedale, već će točno znati kamo moraju staviti stopala, a najteži dio vožnje, pronalaženje vlastite ravnoteže, već će biti savladan. 

Za roditelje koji ne mogu dočekati da njihova djeca počnu voziti (ponekad čak prije nego što prohodaju), razvili smo 2-u-1 Kinderfeets Tiny Tot koji se iz tricikla pretvara u bicikl za ravnotežu na dva kotača kako bi pratio rast vašeg djeteta. 

Prateći prirodni, organski proces rasta naših malih biciklista, ove atraktivne bicikle napravili smo od održivih materijala poput obnovljivog brezina drveta, bambusa, biorazgradivih guma i netoksičnih boja. Ne želimo samo osigurati najbolji proces učenja za djecu današnjice, želimo osigurati i najbolje dugoročne izglede za zemlju koju će naslijediti naši unuci. 

Iznenadit ćete se koliko ćete novih dijelova grada ponovno moći istraživati kada se vaša djeca počnu kretati svijetom samostalno i brzo. Zaboravite na kolica. Zaboravite na to da vas djeca traže da ih nosite. Uz Kinderfeets neće samo djeca dogurati daleko. Nego i njihovi roditelji! 

#bezpomoćnihkotačića #najboljibiciklzaravnotežu