Kinderfeets

Kinderfeets® je proizvod nagrađivanog nizozemskog dizajnera Oscara V. Muldera. Odrastajući u Nizozemskoj, gdje je bicikliranje način života, Oscar je taj životni stil htio podijeliti sa svojim tada dvogodišnjim sinom Sebastiaanom u San Franciscu. Oscar je tražio savršen bicikl bez pedala koji bi odgovarao Sebastiaanovim potrebama, no nije uspio pronaći točno ono što je tražio. Kao praunuk velikog nizozemskog dizajnera i dizajner po struci, Oscar se sam odlučio prihvatiti tog izazova te je napravio prototip. Čim se sa svojim sinom otputio na prve vožnje kroz susjedstvo, susjedi su se počeli raspitivati o malom biciklu na guranje, što je Oscara potaknulo da iz svoga izuma pokrene pravi posao. Nedugo zatim rodio se Kinderfeets. 

Nadahnut tradicionalnim nizozemskim biciklima, Kinderfeets je igra nizozemskim riječima „kinderfiets“ što možemo prevesti kao „dječji bicikl“. Kinderfeets je mali trening bicikl s niskim okvirom bez pedala koji djeci omogućuje da stopalima dodiruju tlo, što ih na najbolji način priprema za učenje vožnje bicikla prave veličine. Zbirka je sada narasla na nekoliko različitih dječjih bicikala od kojih svaki svojim jedinstvenim svojstvima razvija vještinu održavanja ravnoteže te potiče prilagodbu na pedale i vožnju. Nagrađivani kvalitetni modeli bicikala za guranje ekološki su prihvatljivi, a krasi ih zaigran patentirani dizajn. 

Među novijim proizvodima tu su Kinderfeets Tiny Tot Plus, nešto veća verzija iznimno popularnog Tiny Tot® modela, Kinderfeets dječja kolica / hodalica te Kinderboard®. Dječja kolica / hodalica osmišljena su kao kolica za guranje lutaka i igračaka, ali ona se također mogu koristiti kao hodalica za trening pomoću koje djeca mogu naučiti kako pravilno hodati i kretati se. Kinderboard je nevjerojatno svestrana igračka koju djeca mogu koristiti na brojne načine. Bilo da na njoj održavaju ravnotežu ili ju postave naopačke, ona će poticati učenje uza zabavu i kreativnu igru. Sve drvene igračke ekološki su prihvatljive, ručno su izrađene te dostupne u više boja. Stalno razvijamo nove igračke i jedva čekamo pokazati vam što smo isplanirali za nadolazeće godine! 

Cijela linija proizvoda Kinderfeets potiče aktivan, avanturistički način života djece zajedno s njihovim roditeljima. Oni puštaju dječjoj mašti na volju jer cijela linija potiče višestruku uporabu i rast zajedno s djetetom. Kinderfeets se razvio u pouzdanu, vrhunsku i cijenjenu svjetsku robnu marku. On bilježi poslovni uspjeh u SAD-u i u oko 20 drugih država među kojima je, naravno, njegova domovina Nizozemska. Iznimno se veselimo ponuditi ga obiteljima diljem svijeta!

Mi smo službeni distributer KINDERFEETS-a. 

Ako ste trgovac u Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Hrvatskoj i Bugarskoj i zainteresirani ste za prodaju proizvoda Kinderfeets® u svojoj trgovini ili na svojoj internetskoj stranici, kontaktirajte nas na adresi info@kinderfeets-igracke.hr ili broju +386 51 660 626.

www.kinderfeets-igracke.hr   I   info@kinderfeets-igracke.hr