Povrat i zamjena

POVRAT ROBE 

Sigurni smo da ćete biti zadovoljni svojim novim KINDERFEETS proizvodom, no ako ga otvorite i otkrijete da na neki način nije ostvario vaša očekivanja te da vam ne odgovara, odmah nam pošaljite e-poruku na info@kinderfeets-igracke.hr kako bismo mogli provjeriti i odobriti vaš povrat. O otkazivanju narudžbe morate nas obavijestiti u roku od 14 dana od datuma dostave, a u roku od 30 dana morate poštom poslati proizvod za povrat (mora biti markiran unutar tih 30 dana). Za ostvarivanje povrata novca, proizvod mora biti neupotrebljavan, u istom stanju kao pri primitku te u originalnoj ambalaži.

Povrat ćemo obaviti nakon što nam predočite račun ili dokaz o kupnji

Kod vraćanja kupljenog proizvoda sami odgovarate za troškove dostave. Troškovi dostave su nepovratni. Ako primite povrat novca, cijena isporuke vraćene robe bit će oduzeta od vašeg povrata novca.

Vrijeme dostave vašeg zamijenjenog proizvoda ovisi o GLS-u. 

Ako isporučujete proizvod, uzmite u obzir odabir usluge dostave s praćenjem ili kupnju osiguranja za robu u prijevozu. Ne možemo jamčiti primitak vašeg vraćenog proizvoda. 

Djelomičan povrat novca odobrava se, ako je to primjenjivo, ako proizvod nije u svojem originalnom stanju, ako je vraćen više od 30 dana nakon dostave ili ako je oštećen, no ne našom greškom.

Ako se odlučite za povrat kupljenih proizvoda, pošaljite nam e-poruku na info@kinderfeets-igracke.hr i pošaljite svoje proizvode na: 

Vivano d. o. o.
Medvoška cesta 3
1215 Medvode
Slovenija.

Kontaktirat ćemo vas kada zaprimimo vraćeni paket.

POVRAT NOVCA (ako je primjenjivo)

Kada zaprimimo i provjerimo vaš vraćeni proizvod, obavijestit ćemo vas e-poštom. Također ćete dobiti obavijest o odobrenju ili odbijanju vašeg povrata novca.
Ako vam je povrat novca odobren, on će zatim biti obrađen, a iznos povrata automatski će se primijeniti na vaš prvotni način plaćanja, unutar određenog broja dana.

Ako je primjenjivo i još niste primili svoj povrat novca, prvo ponovno provjerite svoj bankovni račun. Često mora proći neko vrijeme obrade prije nego što se povrat pošalje. Ako ste sve to napravili i još uvijek niste primili povrat novca, molimo da nas kontaktirate.

PROIZVODI NA SNIŽENJU (ako je primjenjivo)

Povrat novca moguć je samo za proizvode s redovnom cijenom. Nažalost povrat nije moguć za proizvode na sniženju.

ZAMJENE (ako je primjenjivo)

Proizvode ćemo zamijeniti samo ako su neispravni ili oštećeni. Ako vam je potrebna zamjena za isti proizvod, kontaktirajte nas e-poštom na info@kinderfeets-igracke.hr.